El Ràdio Club de Vallès es caracteritza per la quantitat d'activitats que realitza, que van des dels nombrosos concursos en bandes altes, fins a la col·laboració en tots els actes culturals que organitza la ciutat de Cerdanyola de Vallès, com cavalcades de reis, cercaviles, esdeveniments esportius i tots aquells que necessiten una estreta comunicació entre els membres de l'organització.

 

D'altra banda no ha estat difícil veure un estand del Ràdio Club d'Vallès en diferents Fires dedicades a el món de la ràdio com Merca Ràdio o l'organitzada a la ciutat de Lió (França).

 

En els locals de l'Ateneu de Cerdanyola, el Ràdio Club Vallès organitza diferents activitats com el mercat de segona mà que se celebra cada segon dissabte de mes, un dels "mercats" més freqüentats i reconeguts de Catalunya.

 

La participació del Ràdio Club d'Vallès en diferents concursos és notable al llarg de l'any i no és difícil escoltar la crida de la EA3RCH / p en qualsevol concurs de bandes altes ja que l'equip de concursos sponsorizat per ICOM és un dels més actius del pais.

 

El caràcter divulgatiu de la nostra activitat també és tingut en compte, realitzant cada any diferents activitats entre els escolars de la ciutat per apropar el meravellós món de la radioafició. Dins d'aquestes activitats de "acostament" de la nostra afició destaca la col·laboració del Ràdio Club d'Vallès amb agrupaments escoltes a les jornades de la Jamboree On The Airque se celebra anualment cedint les nostres instal·lacions i equips perquè els joves facin aquesta activitat.

 

Anualment organitza des de l'any 2010 conjunatamente amb la Unió de Radioaficionats d'Osona i Grup Osona ràdio "La Diada de Radioaficionats del Castell de Montesquiu". Participa assíduament en les "Trobades dels amics de la Ràdio" Organitzades per ACAR i que se celebren dues vegades a l'any. També s'assisteix a la "Trobada anual de Radioaficionats de la Cerdanya" i a una de creació recent, la "Trobada de Radioaficionats al Delta de l'Ebre".