Condicions d'ús de la WEB

 

Els dominis a internet ea3rch.es i ea3rch.org són titularitat de l'Ràdio Club d'Vallès per a ús dels radioaficionats en general i dels socis en particular i en aquest document es recullen les condicions d'ús del seu web. L'ús d'aquest lloc web implica l'expressa i plena acceptació de les presents condicions d'ús, sense perjudici de les condicions particulars que poguessin aplicar a alguns dels continguts o serveis del lloc web.

 

1.- INFORMACIÓ GENERAL SOBRE EL REGISTRE

 

· El registre al web de l'Ràdio Club d'Vallès i per tant l'accés a l'àrea privada d'aquest web, s'habilita exclusivament a socis de el Club. El registre s'efectua pels gestors de la mateixa, prèvia sol·licitud de l'interessat mitjançant el formulari "Contacte".

 

· El nom d'usuari sempre és l'indicatiu. Aquells socis que no el tinguin, hauran de fer constar en sol·licitar el registre perquè se'ls assigni un nom d'usuari propi de el grup.

 

· Si ha oblidat la seva contrasenya, utilitzeu l'opció disponible al formulari d'Identificació (Accés). Introduïu l'adreça de correu electrònic amb la que es va registrar a la web i rebrà un missatge amb les instruccions a seguir. Un cop identificat podrà canviar la contrasenya a l'opció "Perfil d'usuari" que es troba dins del "Àrea privada".

 

· Si ja està donat d'alta a la nostra web i té alguna incidència, si us plau, comuniqui'ns-ho mitjançant el formulari de contacte "Contacte" detallant que li passa perquè puguem ajudar.

 

· El nom d'usuari i contrasenya que es facilita és per a ús exclusiu de l'soci i és la seva responsabilitat no facilitar-lo a terceres persones, el que suposaria incomplir aquestes condicions.

 

· L'accés a la web pot ser desactivat en qualsevol moment a aquell usuari que faci un mal ús de el servei o incompleixi les condicions d'ús generals o particulars de qualsevol dels diferents apartats

 

2.- ÚS DEL LLOC WEB

 

- L'accés a aquesta pàgina web és responsabilitat exclusiva dels usuaris, i suposa acceptar i conèixer les condicions d'ús, política de privacitat i advertències legals.

 

- El Ràdio Club de Vallès es reserva el dret de realitzar els canvis i modificacions que estimi convenients i crea necessaris a la pàgina web sense necessitat de previ avís.

 

- L'usuari garanteix l'autenticitat i veracitat de totes aquelles dades que comuniqui tant en la formalització dels formularis de registre com en qualsevol altre moment posterior, sent la seva responsabilitat actualitzar la informació subministrada.

 

- L'usuari serà responsable de la inexactitud o falta de veracitat de la informació aportada.

 

3.- ÚS DE COOKIES

 

Al web de l'Ràdio Club de Vallès s'utilitzen cookies per facilitar la navegació a la seva pàgina web i conèixer les preferències de l'usuari. Pot consultar la nostra Política de galetes.

 

4.- LEGISLACIÓ I FUR

 

La prestació del servei es regeix per la legislació Catalana i Espanyola, essent competents els Tribunals de Barcelona, en cas d'algun litigi, als quals l'usuari se sotmet expressament.

 

merca-HAM 2022

mercaHAM 2019 1024

Plan de Bandas - IARU R-1

Plan Bandas R1

PDF       JPG

Butlletins AMSAT-EA

Mod AMSAT EA ca

DX FUN Cluster

Noticies DX: DX-World.net